Ostin tuossa mansikoita ja halusin tehdä niistä sitten mansikkakakkua. Ostin joskus tässä alkukesästä pikkuruisen kakkuvuoan ja se toimii ihan hyvin kahden ihmisen kakun himon tyydyttämiseen. 

Tämä kakku on kostutettu päärynämehulla ja täytteenä on Valion kuningatarrahkaa. Koristeena mansikoita ja ihan tasainen kermakerros. Ei mitään pursotuksia. Mulla kyllä oli kermaa useampi purkki ostettuna, mutta se oli joitan halppiskamaa ja ei meinannut alkuun vatkautua ollenkaan ja sitten meni voiksi. Joten pursotuksista ei tullut yhtään mitään. Eli tällä kertaa jäi pursotusharjoitukset tekemättä, mutta tulipahan harjoiteltua "ääriolosuhteita", kun kerma on ns. kökköä. 

Kakusta tuli ihan hyvän makuinen. Ehkä olisi kaivannut rahkan rinnalle vielä jotain toistakin makua. Tässä vähän siis koeleivontaa mukana tulevaisuutta varten..  

 

Tässä kuva vielä sivusta