Taas on juhlat tiedossa ja sitä varten kokeiltiin jotain uutta. Mä oon tosi laiskasti tehnyt juustokakkuja, koska edellinen epäonnistui rankasti niin jäi vähän paha karma siitä. Mutta nyt on karma selätetty ja tehty onnistunut juustokakku. Vuoasta irrottaminen oli vähän haasteellisempi juttu. Irtopohjavuoka, miten saa helposti irti? Vinkkejä? Anyone?

Ohjeen mies bongasi täältä Kinuskikissalta. Tehtiin puolikas pienemmästä ohjeesta, koska meitä on kuitenkin vain kaksi syöjää ja hiilareita yritetään vältellä, joten kiusaus ahnehtia tehtiin mahdollisimman pieneksi.

Jostain syystä valotus oli ihan äässistä, vaikka otin ilman salamaa kuvia. Sitten vasta kun pisti kämppää pimeäksi, niin rupes kuvatkin onnistuu paremmin. Vika lienee säädöksissä. Ja meillähän ei lueta ohjekirjaa kuin vasta sitten kun ei muuta keinoa ole. Missä lienee edes on koko ohjekirja.. Heh...

Kuten näkyy, vähän tapahtui repeämistä reunassa. Repeämä tuli vuoan lukon kohdalla.