Nami nami!! Ostin joskus bulgarian jogurttia yhtä jälkiruokaa varten ja sitä jälkkäriä en koskaan saanut aikaseksi tehdä. Parasta ennen päivämäärä alkoi lähetymään ja mietin siinä sitten teenkö jonkun jogurttikakun vai kehittelenkö jotain safkaa, johon vois jogurtin heittää. Kakku tuntui jotenkin ankealta ja sitten mieleeni pälkähti intialainen ruokakulttuuri, jossa käytetään jogurttia tosi paljon. Meillä oli joskus intialainen teema-ilta koulussa ja silloin tehtiin jogurtista marinaadia kanalle. Joskus aikasemmin yläasteella tein esitelmän intialaisesta ruokakulttuurista. 

Sekoitin jogurttiin curry-maustetta ja suolaa ja pyörittelin kanafileitä seoksessa. Ennen uuniin laittoa ripottilin päälle hieman pippurimix:iä. Uuniin lämpöä 200 astetta ja paistoa noin 25 minuuttia. Ja tuli mehevää! Lisukkeena oli ohra-riisiä. Tätä tehdään toistekin.