Koko luokka. Yksi pitää lampusta kiinni ja muut ryyppää niin pitkään että huone alkaa pyöriä.

Joo, siis.. Mies valmistui insinööriksi ja viime viikonloppuna juhlittiin niitä. Juhlien toinen osa on parin viikon päästä kun kokoonnutaan kavereiden kanssa kylpemään. Näitä insinööri-vitsejä veisteltiin ja luettiin ahkerasti juhlien aikana, mutta nyt tarjottaviin... 

Minä leivoin kolme kakkua. Kaksi lime-juustokakkua ja yhden sokerimassakakun. Saatiin juustokakutkin irti vuoasta ilman että tuli halkeamia ja säröjä kakkuihin. Vuoat voideltiin kevyesti rasvalla ja ennen irroittamaista pyöräytin lastalla reunaa. Vuoan pohjalle laitettiin ennen leipomisen aloittamista levinpaperia, joten kakun siirtäminen vuoasta tarjoiluastiaan kävi kivuttomasti ja helposti. Sitten vaan ylimääräiset paperit saksilla pois ja avot!

Sokerimassan värjäsin violetiksi, koska violetti on meidän amk:ssa insinöörien väri. Keltaisesta marsipaanista tein insinöörien logon ja ruusuja. Valkoiset kiekurat ruusujen juurella on valkosuklaata. Täytyy sanoa, että leipuri-perfektionisti oli erittäin tyytyväinen ulkonäköön ja makuun! Näitä lisää.